Zelf exposeren?


Het hoeft niet veel te kosten! In onze webgalerie kunt u voor een kleine bijdrage uw eigen pagina huren voor een expositie van kunstwerken die u verzameld hebt of die u wilt verkopen. Ook voor galeriehouders kan het een goedkoop podium zijn waarmee kunstwerken onder de aandacht van een breder publiek kunnen worden gebracht. Wij zorgen er voor dat uw expositie gemakkelijk op Google gevonden wordt. En nogmaals, het hoeft niet duur te zijn.

Hoe wij werken:

1 Om uw kunstwerk gereed  te maken voor uw webpagina moeten er kwalitatief goede foto's worden aangeleverd. Kunt u dat niet dan kunnen wij die voor u tegen een geringe vergoeding maken. Verder mag u zelf de tekst aanleveren, die we (indien nodig) bewerken. We zetten vervolgens alles voor u op de website.

2 Als bijdrage in de onkosten voor het aanhouden en onderhouden van de webgalerie vragen wij 10 euro per jaar voor maximaal 24 kunstwerken.

3 We vragen voor een verkocht werk géén bemiddelingskosten, géén provisie. Er zijn dus verder geen extra kosten meer. Mocht er een koper zijn voor een kunstwerk, dan geven wij u de gegevens door en handelt u de zaak verder zelf af.

Interesse? Neem hier contact met ons op.